Skip to main content

Ervaringen van anderen

Stella

Datum: 17-01-2022

Een afspraak bij Mariska is een moment om naar uit te kijken. Verwennen met een hoofdletter. Ervaren en zorgzaam gaat Mariska aan de slag en onthaasten krijgt een nieuwe betekenis.  Je vergeet even alles en ontspant totaal. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Mariska is de klant nog steeds koning. Je moet wel ruim van te voren boeken om een plaatsje te vinden, want blijkbaar ben ik niet de enige die dag weg naar de salon weet te vinden, maar dat is het dubbel en dwars waard. Ik beveel deze salon aan iedereen aan en vooral voor werkende dames en heren,  Afspraken in het weekend zijn ook mogelijk!

Arya

Datum: 15-06-2023

Mariska is een super gezellige vakvrouw die met zorg haar vak uitoefent. Van een heerlijke gezichtsbehandeling, massage tot een pedicure. Niets is te gek! Wanneer je een probleem hebt, wordt er altijd vanuit haar expertise mee gedacht! 100% aanrader!

Tanja

Datum: 06-08-2023

Ik kom nu ongeveer 4jaar bij Mariska, salon Pura Bellezza.  In 1 woord: Fantastisch! Haar salon is schoon, goed onderhouden en straalt een ontspannen sfeer uit. Altijd wordt ik welkom geheten met een kopje thee en iets lekkers. Vervolgens met de vraag hoe het met mij gaat. Altijd prettig hoe Mariska geintreseerd is in mij en al haar klanten. Mijn voeten worden heerlijk verzorgd en voelen daarna geweldig aan. De producten die Mariska gebruikt voelen voedend en zacht aan. Daarom plan ik elke 6 weken weer een nieuwe afspraak. Ik raad salon Pura Bellezza zeker aan.